HATAY / DEFNE - Yeniçağ Ortaokulu

Şbt

Yeniçağ Ortaokulu Zorbalıkla E-twinning Projesi ile Mücadelede Ediyor!

Şbt

KARDEŞ OKULŞEHİT HAMZA ECE İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KENDİ ELLERİYLE ÖRDÜKLERİ ATKILARI VE SICAK MESAJLARINI ÖĞRENCİLERİMİZE İLETTİLER.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulunda yönetim kuruluna seçilen Okul Aile Birliği üyelerimizle yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılmıştır. Yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kas

Yeniçağ Ortaokulu olarak tüm meslektaşlarımızın Öğretmenler Gününü kutlarız...

Kas

Öğretmenler Gününde Deprem Şehidi Sevgili Gaye Yavuz Öğretmenimizi ve Yaşamını Yitiren Diğer Tüm Meslektaşlarımızı Sevgi ve Rahmetle Anıyoruz ! Ruhları Şad Olsun.

Kas

Öğretmenler Gününde Sn. Kaymakamımız Melike Hanım ve Şube Müdürümüz Sn. Mustafa Ertan Bey Okulumuzu Onurlandırdı.

Kas

Yeniçağ Ortakulu olarak cumhuriyetimizin 100. yılında atamızın aramızdan ayrılışını saygı ve özlemle andık. Fikirlerini daima yaşatacağız !