HATAY / DEFNE - Yeniçağ Ortaokulu

Yeniçağ Ortaokulu

Yeniçağ Mahallesi 8013 Sk. No17 DEFNE HATAY
Vizyon
Öğrenci yaşantılarını ön plana çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup, diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan,örnek niteliklere sahip ve dışa açık, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan , çağdaş , demokratik, örnek bir okul olmak.
Misyon
Mutlu,özgüvenli,başarılı,ilkeli,duyarlı,açık fikirli,araştıran-sorgulayan,iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen , işbirliğine yatkın , yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli , çok yönlü gelişime açık , ulusal kültürünü özümsemiş , küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Dolmuşlar ile Ulaşım Sağlanmaktadır.
Şehir - Mahalle ( Eski adıyla köy)
İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:11 KM
4 adet yazım klavuzu mevcuttur.